Wij stellen graag de volgende starters aan u voor!

Een greep uit ons netwerk van veelbelovende logistieke start-ups & scale-ups

ChainCargo

ChainCargo

Zendingen met een bestaand koeriersnetwerk

Een zakelijke (spoed)zending? Ga voor duurzaam en kies voor ChainCargo. In het landelijke netwerk van chauffeurs met de ChainCargo App krijgt de chauffeur die het minste extra kilometers maakt jouw opdracht toegewezen. Binnen een uur wordt je zending opgehaald en volg je jouw zending met Track&trace. Alle chauffeurs zijn gecertificeerd en bevoegd. 

Travis Road Services

Travis Road Services

Alle Road Services onder 1 dak

Truckwash, Tankcleaning, Repair & Parking onder één dak? Niet alleen handig, maar ook tijdbesparend omdat je met één factuur al je administratie op orde hebt. Inclusief alle benodigde HACCP registraties. Chauffeurs zijn ook fan van deze app omdat ze daarmee overal eenvoudig een locatie kunnen vinden voor roadservices en direct alles kunnen regelen. 

Boostphysics

Boostphysics

Reductie truck-trailer ongevallen

Het aantal truck-trailer ongevallen in Nederland naar nul terugbrengen. Een ambitieuze missie, maar volgens BoostPhysics niet onmogelijk. MetTrailerSync verminderen zij met behulp van data het risico op nieuwe ongevallen. Niet alleen een prettig idee, maar ook kostenverlagend. Met name voor bedrijven met een hoge schadelast op bouwplaatsen en in binnensteden is dit zeer relevant.

Sentors

Sentors

Beeldherkenning met machine learning

Sentors is gespecialiseerd in beeldherkenning in combinatie met machine learning. Toepassingen voor de logistiek zijn eindeloos! Denk aan het scannen van containers, tellen van bulkeenheden, classificeren van pallets, herkennen van stickers en logo’s. Simpel toe te passen met bijvoorbeeld een smartphone.

Motivate

Motivate

Meer rendement uit je bestaande workforce

Personeelstekorten zijn groot in de logistiek. Meer halen uit je bestaande workforce is de enige manier om op een concurrerende manier om te gaan met de toenemende klantvraag. Maar hoe doe je dat? En levert je dat echt rendement op? Motivate kan je er alles over vertellen. Zij zijn de partner van grote en kleine logistieke bedrijven als het gaat om rendementsverbeteringen op personeel. De aanpak is doeltreffend: alles start met inzicht in de processen. Niet alleen voor het management, maar juist ook voor het personeel. Samen kijk je naar KPI’s zoals on-time, kwaliteit, kwantiteit, werkvoorraad, planning. Door dit proces samen aan te gaan en te visualiseren in real-time dashboards worden verbeteringen inzichtelijk gemaakt en gemotiveerd uitgevoerd. En zeker niet zonder resultaat: alle opdrachtgevers van Motivate hebben de investering ruimschoots terugverdiend, sommige processen zelfs tot wel 65% efficiënter.

Meungo

Meungo

Knoop al je data aan elkaar

Een data driven supply chain? Data is in de logistiek overal, maar niet vaak op 1 plaats. Met Muengo knoop je al je data real time aan elkaar. Zie altijd waar je assets en voorraden zijn en leer hoe je processen efficiënter kunt maken en meer inzicht kunt geven aan je hele keten. 

NextUp Software

NextUp Software

Digitaal plannen, Efficiënter werken, Meer marge

Software voor logistiek dienstverleners gebaseerd op de laatste technieken die logistieke processen écht ondersteunt" Vanuit die visie ontwikkelt NextUp samen met haar klanten aan een innovatief TMS cloudplatform. Een TMS met klantenportaal, facturatie, digitale planning, chaffeursapp, CAO module, self-billing en nog veel meer: NextUp versnelt de transport business.

SenseAnywhere

SenseAnywhere

Realtime draadloze temperatuur monitoring.

Als bewaking van temperatuurgevoelige producten belangrijk is of wanneer registratie vanuit wetgeving (bijv. HACCP of GDP) verplicht is, kan SenseAnywhere hier goed bij helpen. Het hele proces wordt met een plug & play oplossing eenvoudig geïnstalleerd en gebruikt.

Optiply

Optiply

Supply management software

Optiply is een forecasting en inkooptool speciaal voor webwinkels, groothandels en fulfilmentpartijen. Onze klanten hebben gemiddeld een 25% lagere voorraad, 10% minder neeverkopen en volledig geautoamtiseerd inkoopproces.

Senz2

Senz2

Radar meet-technologie

SenZ2 ontwikkelt, produceert en verkoopt draadloze en eenvoudig toe te passen niveau meters / niveau transmitters, op basis van de allernieuwste radar technologie. Radar meet-technologie ’kijkt’ door kunststof heen waardoor de radar sensor in de meeste gevallen buiten een vat, IBC, container of silo geplaatst kan worden. SenZ2 maakt met dit concept high-end radar metingen bereikbaar voor vrijwel elke niveau-meet toepassing. RADAR made simple!

Districs

Districs

Slimme verpakkingen

Lucht vervoeren is kostbaar én slecht voor het milieu. Efficiënter verpakken is een slimme investering en met behulp van Districs wordt het nog betaalbaar ook. Op basis van de afmetingen van uw producten en de orderdata uit uw ERP-systeem bepaalt Districs het optimale formaat van uw verzenddozen en krijgt iedere order het juiste verpakkingsadvies mee. Zonder ingrijpende aanpassingen van uw huidige proces én zonder kostbare investeringen van maatwerkverpakkingen verbetert u uw vulgraad tot wel 30%.

Mega-Inliner

Mega-Inliner

​High tech folie voor tank containers

De slimme folie maakt lading restricties, schoonmaken en registratie overbodig. Slimmere, snellere en schonere logistiek voor tank containers.

247 Dynamics

247 Dynamics

Schaalbare software

Van kleinschalige webshop tot grootschalig distributiecentrum: de schaalbare softwareoplossingen  van 247 Dynamics stroomlijnen alle processen op het vlak van fulfillment en zorgen zo voor optimale logistieke efficiency en kostenbesparingen. Het uitgangspunt: software die past bij de klant, niet andersom.

Collect + Go

Collect + Go

Verbeter uw klantenservice, werkkapitaal en beladingsgraad

Papierloze integratie van informatie op digitale vrachtdocumentatie én lading aanbieden op het e-CMR platform. Snelle afhandeling, real-time track&trace data, binnen een efficiënter digitaal proces.

Stockspots

Stockspots

On-demand warehousing

Airbnb, maar dan voor je voorraad. Dat is het concept achter Stockspots, een on-demand warehousingdienst waarbij je aan kan kloppen voor extra opslagruimte en waar je (tijdelijke) warehousecapaciteit kunt aanbieden. Zo kun je tijdelijk, flexibel en duurzaam een oplossing vinden voor warehousecapaciteit.

Route42

Route42

Gaat verder waar anderen stoppen

Ontwikkelen slimme oplossingen met behulp van techniek in combinatie met ICT om zo de automotive markt verduurzamen, kostenefficiënter en veiliger te maken. 

Shypple

Shypple

Online expediteur voor de zeevaart

Het wordt de "booking" van de zeevaart. Shypple is een online expediteur: direct boeken van verschepingen van je vrachten, digitaal al je documentatie regelen en met real-time visibility in elk gedeelte van de keten meer grip en controle. Door slimme automatisering maakt Shypple je verscheping makkelijker en beter betaalbaar.

BoTemp

BoTemp

Green refrigeration

BoTemp maakt en verkoopt milieuvriendelijke, betrouwbare koeloplossingen voor de transportsector.

ViaTim Pakketbezorging

ViaTim Pakketbezorging

Altijd thuis bezorgd wanneer het jou uitkomt

Niet thuis voor een pakketbezorging? Geen punt meer met het netwerk van ViaPunten van ViaTim. Haal je pakket op bij je buren of laat het tegen een kleine vergoeding thuisbezorgen.

Parcel4Me

Parcel4Me

Nooit meer thuis te blijven wachten op je pakket

Vanaf nu hoef je nooit meer thuis te blijven om je bestelde pakket te ontvangen. Bij je online bestelling kies je voor de “Onbemande-pakket-automaat” van Parcel4me die jou het beste uitkomt.

Parcer

Parcer

De slimme brievenbus

Ontvang al je pakketjes zonder gedoe en verstuur retourzendingen vanuit je luie stoel. Vervang je oude brievenbus met de slimme internet gekoppelde brievenbus van Parcer. 

Just Cargo

Just Cargo

De nieuwe manier van same day delivery in Nederland

Netwerk van chauffeurs die op een professionele wijze en met enthousiasme uw pakket of spoedzending (B to B) door Nederland of daarbuiten vervoeren.

BaggyBoys

BaggyBoys

Hands-free shopping

Handsfree shoppen met BaggyBoys. Met een scan-in-store app check je de tassen in om ze direct af te laten leveren bij je hotel, thuis of bij één van onze pick-up points.

BlueRock Logistics

BlueRock Logistics

Simplifying Supply Chains

BlueRock Logistics ondersteunt Logistieke dienstverleners en verladers met het versimpelen van supply chains met operationele, tactische en strategische software en consultancy.

Pitch Logistics wordt ondersteund door:

  • Logistics Community Brabant
  • Breda University
  • Rewin
  • Vijfsterren Logistiek
  • Midpoint Brabant